Forest Inn

Δραστηριότητες

Ιππασία
Αν θέλετε να ξεφύγετε από τη καθημερινή ρουτίνα και να ανακαλύψετε καινούρια μονοπάτια… Αν έχετε ευαισθησία για τα άλογα, αν θαυμάζετε την ομορφιά τους, αν σας συναρπάζει η δύναμη τους, αν απολαμβάνετε την δεξιοτεχνία και την ισορροπία στο καλπασμό και αν θέλετε να νοιώσετε την ελευθερία, να απολαύσετε τα τοπία που τρέχουν δίπλα σας, τότε η ιδανική εμπειρία θα είναι μια αξέχαστη εκδρομή μαζί με τον ιππικό όμιλο του Τυχερού ή ακόμα και της Αλεξανδρούπολης για μια βόλτα με το άλογο στην αμμουδιά.

 

walk_2Πεζοδρομίες & Ορειβασία

 • Aναγνωρισμένος οδηγός οργανώνει πεζοπορίες και ορειβατικές εξορμήσεις στην κορυφή του όρους Γκίμπρενα (120′) τηρώντας πάντα τους κανόνες ασφαλείας.
 • Επισκευθείτε τη λίμνη Τυχερού για μια εξόρμηση με κανό.
 • Περπατήστε στο απολιθωμένο δάσος της Λευκίμμης (κατόπιν συννενόησης).

 

Μηχανοκίνητες Διαδρομές

 • Ανακαλύψτε τις ομορφιές του εσωτερικού του καταπράσινου νομού μας. Θα σας συνοδεύσουμε σε διάφορα φανταστικά μέρη.
 • Με το αυτοκίνητό σας θα φθάσετε μέχρι το κοντινότερο σημείο της Ελλάδας με την Τουρκία που χωρίζονται μόνο από το ποτάμι.
 • Αγγίξτε το ψηλότερο σημείο του όρους Γκίμπρενα με ύψος 450μ., όπου βρίσκονται τα ερείπια από τα τείχη του βυζαντινού φρουρίου χτισμένο επί Ιουστινιανού. Από εδώ φαίνεται η Σαμοθράκη και μεγάλη έκταση της ανατολικής Θράκης πέρα από τον Έβρο ποταμό.
 • OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην είσοδο του οικισμού της Δαδιάς βρίσκεται το Μοναστήρι της Δαδιάς, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Παναγία.
 • Θαυμάστε το Δέλτα του ποταμού Έβρου, ενός από τους μεγαλύτερους υδροβιότοπους της Ευρώπης όπου και φωλιάζουν συμαντικοί πληθυσμοί σπάνιων πουλιών όπως ο Κορμοράνος, ο Μικροτσικνιάς, ο Πορφυροτσικνιάς, η Καστανόχηνα, η Βαλτόπαπια και ο Καλαμόκιρκος. Τους χειμερινούς μήνες ξεχειμωνιάζουν η Νανόχηνα, η Κοκκινόχηνα, πελεκάνοι και φλαμινγκος (η επίσκεψη υλοποιείται κατ’ όπιν συνεννόησης με τον Φορέα Διαχείρησης Δέλτα Έβρου).
 • Μάθετε για την ιστορία του μεταξιού στην πόλη του Σουφλίου και επισκευθείτε τα μουσεία μετάξης.
  Ανακαλύψτε την πολιτιστική κληρονομιά των Φερρών, της Δοξιπάρας, του Διδυμοτείχου, των Πομακοχωρίων και άλλων πολλών πόλεων και οικισμών του νομού Έβρου, που διαθέτουν πλήθος αξιοθέατων και ιστορικής κληρονομιάς.

 

samothraki_3Θαλάσσια Σπορ
Τα κρυστάλλινα νερά και οι πανέμορφες παραλίες της Αλεξανδρούπολης, της Μάκρης, της Αγίας Παρασκευής και των Δικέλλων συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για διακοπές με υδάτινα διαλείμματα και θαλάσσια σπορ. Υπάρχουν τζετ σκι, μπανάνα, surfing κτλ. και μπορείτε να ενοικιάσετε ποδήλατα θαλάσσης ή κανο για να απολαύσετε την θάλασσα μακριά απο την ακτή.

 

Ευεξία & SPA
Μεταφερθείτε για χαλάρωση και αναζωογόνηση για το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή και ταυτόχρονα βελτιώστε την κατάσταση της υγείας σας, στα ιαματικά λουτρά της Τραϊανούπολης. Οι θερμοπηγές είναι αναγνωρισμένες για την θεραπευτική τους ιδιότητα. Χαρακτιρίζονται ως υδρο-θειο-χλωρο-νατριούχες με θερμοκρασία 52οC και τα νερά τους είναι κατάλληλα για λουτροθεραπεία και ποσιθεραπεία.